Hírlevél

Jogi nyilatkozat


1. Bevezetés

Kérjük az alább írtakat figyelmesen olvassa el, mivel az Il Gallo Nero honlapjának olvasójaként Önre nézve kötelezőek az itt írt feltételek. Az Internet szolgáltatás igénybe vételével vagy bármely oldala megnyitásával Ön az alábbi feltételeket elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el. Kérjük, amennyiben e feltételekkel nem ért egyet, ne látogassa weboldalainkat.


2. Információk

Az Il Gallo Nero honlapján található adatok és információk tájékoztató jellegűek, kizárólag figyelem felkeltési, információs célokat szolgálnak. Egyesületünk az itt közölt információk, adatok esetleges pontatlanságai, hibái, módosulásai miatt felelősséget nem vállal. Az oldalakon feltüntetett valamennyi információ felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet.


3. Személyes adatok és banktitok védelme

A Salidus kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kijelenti, hogy az Ön által az Interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat ugyanolyan biztonsági fokú védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsátott adatokat. A Salidus kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az Ön által megadott adatok közül az Ön személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást a jogszabályok által előírt titokként kezel.


4. Védjegyoltalom és szerzői jog

Az Il Gallo Nero weboldalain szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalaink tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata - így különösen annak tárolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása - kizárólag a Salidus kereskedelmi és Szolgáltató Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.


5. Az Internet biztonsága – Felelősség

A Salidus kereskedelmi és Szolgáltató Kft. semmilyen körülmények között nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek információ továbbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.


6. Szerződött partnereink

Amennyiben szerződött partnereinket bízunk meg esetleges kiegészítő szolgáltatások nyújtásával, úgy azon partnereinktől is megköveteljük titoktartási előírásaink betartását és azok teljesítésének ellenőrzését.


7. Információ, ötlet, koncepció

A SITE-on keresztül a Salidus kereskedelmi és Szolgáltató Kft. részére eljuttatott bármely információ, ötlet vagy koncepció a Salidus kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tulajdonába megy át, s azt a Salidus kereskedelmi és Szolgáltató Kft. szabadon felhasználhatja.